Karelia FI / Uutiset / Karelian 2017 teemana yhteen sointuvat sävyt

Uutiset

2017-04-19 08.00

Karelian 2017 teemana yhteen sointuvat sävyt

Vuonna 2017 Karelia esittelee sävyiltään yhteen sointuvia 1- ja 3-sauvaisia tammiparketteja. Kuulaan harmaat Dacite Grey, täyteläisen ruskeat Pecan ja kermanvaaleat Creamy White -parketit tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin sisustuksiin.

Saman tunnelman jatkuminen huonetilasta toiseen on mahdollista valitsemalla näyttävä reunaviistetty 1-sauvainen parketti olohuoneeseen ja sävyltään yhteen sointuva hieman edullisempi 3-sauvainen parketti esimerkiksi makuuhuoneisiin. Uutuudet ovat:

Tammi Dacite Grey 3S
Tammi Story 188 Dacite Grey
Tammi Pecan 3S
Tammi Story 188 Pecan
Tammi Creamy White 3S
Tammi Story 188 Creamy White

Karelian 2017 valikoimassa ovat mukana myös uudistuneet savukäsitellyt parketit. Uudenlainen smoked-käsittely tuo parkettien pintaan ainutlaatuisia lämpimiä ja tummia vivahteita. Uudet savukäsitellyt parketit ovat:

Tammi Light Smoked Matt 3S
Tammi Story 188 Light Smoked Docklands Brown
Tammi Story 188 Light Smoked Roastery Brown

Kaikki Karelian uutuusparketit tuovat kotiisi aidon puumateriaalin parhaimmillaan. Aitoa puuta on aina arvostettu sisustusmateriaalina. Puulattioilla on Suomessa pitkä perinteet ja ne ovat erittäin ajankohtaisia myös tämän päivän rakentamisessa etenkin juuri nyt, kun luonnonläheiset ja aidot materiaalit ovat sisustuksen trendinä. Karelia-parketit on valmistettu aidosta puusta ja jokainen valmis parkettilattia on persoonallinen, oma taideteoksensa, joka kertoo puun yksilöllistä, jäljittelemätöntä tarinaa.