Parketin kestävyys

Rakkautta ensisilmäyksellä, yhdessäoloa vuosikymmeniksi.

Tasainen, kestävä parkettilattia ei synny kiireessä. Siksi Karelia-parkettilattia on täynnä ajan kanssa mietittyjä, harkittuja yksityiskohtia. Esimerkiksi nanoteknologiaa hyödyntävä viisinkertainen lakkaus, joka kestää naarmuja ja kulutusta. Näin Karelia-parkettilattiasi on vuosienkin käytön jälkeen kuin uusi. Tai nerokas lukkopontti, jonka ansiosta mittatarkan Karelia-parketin asennus onnistuu keneltä tahansa.

Karelia-parketti on kiitollinen ystävä. Se selviää arkielämän kolhuista pienellä huolenpidolla ja ennakoinnilla. Naarmuuntumista voit estää pitämällä kynnysmattoa molemmilla puolilla ulko-ovea ja suojata huonekalujen jalat huopatassuilla. Puhdistukseen riittää nihkeä pyyhintä parkettimopilla. Pesuveteen lisätään tilkka neutraalia pesuainetta tai öljytyn parketin hoitoon tarkoitettua hoito- ja pesuainetta. Mutta muista, että parkettiin kuuluvat elämän jäljet. Se onkin monen mielestä parketin paras piirre. Ja syy hankkia kotiin Karelia-parketti. Hoito-ohjeet Karelia-parketille löydät täältä.

Parketin kestävyys Rakkautta ensisilmäyksellä, yhdessäoloa vuosikymmeniksi.Tasainen, kestävä parkettilattia ei synny kiireessä. Siksi Karelia-parkettilattia on täynnä ajan kanssa mietittyjä, harkittuja yksityiskohtia.