Lajitelmat

Karelia-parketit valmistetaan useista eri puulajeista, jotka jakautuvat niin sanottuihin lajitelmiin. Lajittelun perusteena käytetään kunkin puulajin luontaista ulkonäkövaihtelua ja elävyyttä puunsyykuvioinnin, oksaisuuden ja värisävyjen mukaan. Eri lajitelmat poikkeavat visuaalisesti toisistaan, mutta ovat kaikki teknisiltä ominaisuuksiltaan samaa kestävää laatua. Jokainen lajitelma ja puulaji luovat ainutlaatuisen ja kauniin taustan erilaisille sisustuksille.

Select

Select lajitelmaan valitaan värisävyiltään ja kuvioinniltaan vain rauhallisin osa puusta. Select on valikoitu, tasavärisin ja oksattomin lajitelma

design select

Natur

Natur valmistetaan puun osasta, jossa syykuviot ja värisävyt ovat selvemmin näkyvillä. Natur on luonnollinen lajitelma, jossa puun kuviointi ja sävyt antavat lattialle persoonallista luonnetta.

design natur

Country

Country on puun persoonallisuutta korostava lajitelma, jossa oksat ja voimakkaatkin värisävyvaihtelut antavat lattialle luonnetta ja elävyyttä.

design country

Vintage

Karelian valikoimassa on neljä yksi- sauvaista Vintage-lajitelman lattiaa. Voimakkaasti harjattu pinta on käsitelty luonnonöljyllä, jolloin puunsyykuvio ja -rakenne korostuvat.

design vintage

 

Spara